LET OP: We hebben uitsluitend plek voor Basis GGZ (lees hier meer).

PHHaastrecht

Nieuws

PHHaastrecht gaat samen met YOEP (update 15 april 2024)

Enige tijd geleden hebben de bestuurders van PHHaastrecht (Astrid en Ad van Jaarsveld) besloten om een sterke samenwerkingspartner te zoeken. Het heeft vooropgestaan dat een overnamepartij de kernwaarden van PHHaastrecht onderschrijft en kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van PHHaastrecht.
Dit is gevonden in de YOEP-groep. PHHaastrecht is in vertrouwen en met een gerust hart aan hen overgedragen.

YOEP concentreert zich voornamelijk op diagnostiek en behandeling in de GGZ voor jeugdigen en volwassenen. Daarnaast bieden zij begeleiding en jeugd & opvoedhulp aan kinderen en jongvolwassenen die vastlopen wegens diverse ontwikkelingsproblematiek. De YOEP-groep is werkzaam in het werkgebied van PHHaastrecht (met als extra Gooi- en Vechtstreek) en in regio’s aan de westkant van ons werkgebied (Zuid-Holland, Noord-Holland).
Doordat PHHaastrecht en YOEP op inhoudelijk vlak de krachten bundelen ontstaat er voor cliënten een organisatie met een breed aanbod van GGZ (Basis en Specialistisch) wat natuurlijk van toegevoegde waarde is. Door samen te gaan, dragen we gezamenlijk bij aan beschikbare en betaalbare zorg. En krijgen we een sterkere positie ten opzichte van verzekeraars en gemeentes; de financiers van onze zorg. Innovatie en constante verbeterprocessen zijn de drijfveren bij PHHaastrecht, net als voor de medewerkers van YOEP. En net als wij, streven zij ook naar een hoge cliënttevredenheid.

Wat betekent dit voor u als cliënt en als ouder(s)/verzorger(s)?
De zorg die we nu verlenen wordt op dezelfde wijze voortgezet met voor u dezelfde bekende medewerkers. De continuïteit en kwaliteit zullen onveranderd worden gewaarborgd. U blijft ook in zorg bij PHHaastrecht.

Wat betekent dit voor u als verwijzer?
De krachtenbundeling van PHHaastrecht en YOEP zal meer integrale hulp opleveren. Voor verwijzers zal er geen wijziging optreden; de verwijzingen blijven binnenkomen op de AGB-code van PHHaastrecht.

Voor meer algemene informatie over onze organisaties kijkt u op www.PHHaastrecht.nl en www.YOEP.nl.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via info@phhaastrecht.nl

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Fout: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException